Fornylig var jeg på et seminar om digital markedsføring, hvor det blev gennemgået, hvordan vi kan gøre brug af de muligheder, som nettet tilbyder, og dermed opnå den bedst mulige eksponering.
Det er ikke noget nyt, at en webside med en video nemmere bliver fundet af søgemaskinerne – Google elsker YouTube-videoer!!! Derfor har jeg i samarbejde med maefilm.dk lavet et eksempel på, hvordan en præsentationsvideo til din hjemmeside kan lyde.

Video er for alle

Mange har den opfattelse, at video er dyrt og derfor kun forbeholdt store virksomheder, men dét er bestemt ikke tilfældet. I dag er det at få lavet en video tilgængelig for alle. Video på f.eks. forsiden, som det første, der møder den besøgende, kan sikre, at den besøgende bliver længere, fordi vi dels ikke kan holde os fra play-knappen, men også fordi video på meget kort tid kan forklare den besøgende, hvilke værdier og ydelser, der tilbydes. Dermed øges også chancerne for, at den besøgende bevæger sig dybere ind på siden via menu-mulighederne.

Jeg har en række samarbejdspartnere inden for dette område, og vil altid gerne være behjælpelig med formidling af kontakt til disse, hvis du ønsker hjælp til din fremtidige digitale markedsføring.

TILMELD NYHEDSBREV