Har du nogensinde sat dig ned og tænkt over, hvad der har bragt dig til det sted i din karriere, hvor du er i dag? I de seneste år har jeg været meget bevidst om, at vejen til succes i høj grad handler om at have en åben og positiv tilgang til omverdenen, samt at kende de rigtige mennesker.

Hvorfor er netværk så vigtigt?

Netværk er et uvurderligt redskab, der bringer os tættere på vores mål, og giver os mulighed for at skabe resultater langt hurtigere og nemmere end vi er vant til. Netværk indeholder et kæmpe potentiale. Antallet af egne kontakter fordobles mange gange, når vi lægger det sammen med vores relationers relationer.

Personer, vi har haft noget meningsfyldt at gøre med, hjælper os til at bygge bro til nye potentielle kunder eller samarbejdspartnere, som vi kan have gavn af på forskellige måder.

Hvordan får jeg succes som netværker?

Det er vigtigt, at du er aktiv og engageret i, hvad der foregår i dit netværk. Du skal være villig til at investere tid og bidrage med viden til netværket, uden at have fokus på egen vinding.

Synlig, hjælpsom og tålmodig er nogle af nøgleordene for at få succes som netværker. Netværk er en investering ud i fremtiden, det er det lange seje træk, som vil øge kendskabet til dig og din virksomhed, styrke dit renomme, og i sidste ende skabe resultaterne.

Egne erfaringer

Som en af idémændene bag Magnussen Business Network, skabt omkring fhv. Formel 1-kører og 4-dobbelt Le Mans-vinder Jan Magnussen, arbejder jeg selv meget aktivt med netværk. Jeg har igennem flere år været repræsenteret som partner i både lokale og landsdækkende erhvervsnetværk, og bruger nu mine erfaringer til at skabe og udvikle et ambitiøst fællesskab med fokus på dialog, vidensdeling, samarbejde, ledelse, performance og forretning.

TILMELD NYHEDSBREV