Hvem er jeg?

Jeg er født i 1978 og boede i min barndom i en forstad til Århus kaldet Egå. Jeg er det mindste barn ud af en søskendeflok på tre, og er opvokset i en familie, hvor vi drev egen virksomhed.

Jeg er fagudlært i detailbranchen, og har arbejdet med salg og service, fra jeg gik ud af skolen. Privat bor jeg sammen med min kæreste, og har fire børn. Jeg bruger gerne tid sammen med familie og venner, går ture, laver havearbejde, eller finder spændende ting på loppemarkeder.

Jeg interesserer mig meget for mode, design, biler og motorsport, og har en stor drøm om en dag at erhverve mig en klassisk gammel Porsche.

  • Jeg brænder for at skabe forbindelser mellem mennesker og virksomheder.
  • Min ambition er at skabe og udvikle nye forretningsmuligheder ved hjælp af kreativitet og et stærkt fagligt netværk.
  • Drivkraften i mit professionelle arbejde har altid været relationen til andre mennesker, og lysten til at skabe resultater.
  • Jeg har en stærk energi og viljestyrke, og med flid og vedholdenhed jagter jeg altid ambitiøse mål.

Referencer

”Jacob er en utrolig engageret og passioneret person. Hans evne til at forene personlige interesser, professionelt arbejde – og samtidig skabe resultater på begge fronter er noget jeg sjældent har set. Jacobs holdninger og tilgang til arbejde, forretning, livet, samarbejde og netværk er utrolig givende. Med alt dette kan jeg kun give Jacob mine varmeste anbefalinger.”
– Johnny Jørgensen – Business Manager, Hartmanns A/S.

”Kan varmt anbefale Jacob, som et yderst professionelt menneske, der både er tillidsskabende, dygtig og har en interessant indgangsvinkel til problemløsninger, som jeg finder en god sparring i. Jeg vil hellere end gerne samarbejde igen med Jacob omkring udvikling af nye projekter i vores virksomhed, hvis det blev aktuelt. Jacob har altid bidraget med konstruktive ideer og fokuseret på de bedste løsninger for os.”
– Ken Krogtoft – Client Relations Manager, Settwell Relocation.

”Jacob har med sin professionelle indgangsvinkel og imødekommende væsen til fulde levet op til vores forventninger. Jacob er energisk, detaljeorienteret, serviceminded, og meget ambitiøs. Hans loyalitet og indstilling til arbejdet findes næppe bedre.”
– Niels Jørgen Bruus-Jensen – Adm. Direktør, Nordsjællands Bilhus A/S.

”Jacob hjalp byBiehl med at etablere et forhandlernetværk i hele Danmark. Jacob besøgte et stort antal smykkebutikker, og havde succes med at åbne en række nye kunder for byBiehl. Vi var meget tilfredse med Jacobs indsats.”
– Charlotte Biehl – Founder & General Manager, byBiehl.

”Jacob har været ansvarlig for forhandling af kontrakt, kædestyring, afholdelse af kick-offs, træning af butikspersonale samt planlægning og gennemgang af kampagner. Jacob er meget selvkørende og selvmotiveret. Han arbejder meget struktureret og har en kreativ tilgang til salgsområdet, der er medvirkende til, at få den enkelte investeringskrone til at nå langt. Jacob er proaktiv og ser hele tiden nye muligheder.”
– Hanne Lindblad – CEO, Call me.

”Jeg har altid oplevet Jacob som værende velforberedt til vore møder. Der har altid været styr på de aftaler, vi har indgået. Desuden er der altid blevet fuldt op på de tiltag, der er blevet sat i søen. Samarbejdet er blevet udført på en diplomatisk og fair måde. Min oplevelse af Jacob er at han udadvendt- arbejder struktureret, ihærdig og så er han troværdig.”
– Henrik Dybdal – Salgschef, Euromaster Danmark A/S

”Jeg har haft stor fornøjelse og glæde ved at samarbejde med Jacob. Jacob er en seriøs og dedikeret samarbejdspartner, som bruger energi på kunder og sikrer en konstruktiv dialog og en fin forventningsafstemning. Jacob udstråler en professionalisme og samtidig en hjertelig tilgang, som forbedrer et samarbejdsforhold mellem to virksomheder.”
– Jesper Løvenhardt – Facility Manager/Indkøbschef, NIRAS A/S