Så blev min nye blog klar, som jeg er super stolt af at kunne præsentere. I denne måned fylder jeg 38 år, og har nu arbejdet med salg og service i 20 år. Siden jeg gik i lære og blev uddannet Salgsassistent i radio TV-branchen, har jeg gjort mig mange erhvervserfaringer igennem årene, som har givet mig viden samt en god forretningsforståelse.

Særligt de seneste år har været lidt af en åbenbarring for mig, hvor jeg har haft meget fokus på skabelse og udvikling af menneskelige relationer eksempelvis igennem netværk og sociale medier. Samtidig har jeg stor interesse for den globale udvikling og digitalisering, som jeg synes er fantastiske spændende, og byder på mange nye muligheder. Netop det med at se muligheder frem for begrænsninger, har altid været kendetegnet for mig både privat og professionelt, og den personlige kontakt samt lysten til at gøre en forskel for andre, har altid været drivkræften i mit arbejde.

Med udgangspunkt i vidensdeling, er idéen med denne blog, at dele viden om alt indenfor erhverv og samfundsrelaterede resultater, artikler, boganmeldelser, beskrivelser af begivenheder, ledelse, personlig udvikling, og meget andet som vedrører eller har forbindelse til erhvervslivet.

Du er altid velkommen til at komme med forslag til indhold, eller skrive kommentarer, samt give feedback på indlæg. Du har også mulighed for at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Jeg håber, du vil have lyst til at følge mig.

De bedste ønsker for fremtiden.

TILMELD NYHEDSBREV